Borászati és borkóstolási alapok

Szereted a bort és tetszik, ahogy mások órákon át képesek beszélni róla? Szívesen hozzászólnál, de nem tudod, hogyan is működik a borok világa?

Gyere el a KAFEDIK által szervezett ,,Borászati és borkóstolási alapok” c. előadásra, melyet Jávorka Bence, a Mendel egyetem borászati szakának harmadikos tanulója fog tartani. Az előadás alatt megtudhatod, mi a különböző borstílusok közötti különbség, milyen tényezők befolyásolják egy bor ízét, hogyan kóstolj úgy, mint egy igazi sommelier és kitérünk különböző érdekességekre is, mint hogy mi is az a narancsbor, hogyan készítették elődeink a boraikat, mik a borászati trendek, betekintünk a pezsgők, erősített borok világába, és természetesen borvásárlási tippekkel is el lesznek látva a résztvevők. A résztvevőknek lehetőségük lesz 8 minta kóstolására, az előadó leírásával egybekötve, a különböző borstílusok egy-egy képviselőjével, így nem csak meghallgathatod, de helyben meg is tapasztalhatod, és ha valami nem egyértelmű, még mindig lesz kitől megkérdezned azt, amit mástól esetleg nem mernél. Szakmai információ, borkultúra, kóstolás, mindez egy helyen!

A belépő ára létszámfüggő (cca. 200-300 Kč között), melyet a határidő után pontosítunk.

[MEGTELT!]
A részvétel előzetes regisztrációt igényel! Ezt az alábbi űrlap segítségévél teheted meg:
https://goo.gl/forms/OsnTrY9q4yc3y29z1

Jelentkezési határidő: 2018. március 16., 23:59

Helyszín: Radnická 8., Brno-střed 602 00
Kezdés: 19:00

Az esemény a brünni Cseh- és Morvaországi Magyarok Szövetsége valamint a Kazinczy Ferenc Diákklub együttműködésével valósul meg.