Kafedik-50

KAFEDIK 50. évforduló

A Kazinczy Ferenc Diákklub idén ősszel ünnepli alakulásának 50. évfordulóját. Már fél évszázada óvjuk a Brünnben tanuló magyar diákokat az unalomtól és a magánytól. Most is egy háromnapos ünnepléssel szeretnénk meglepni a volt és a jelenlegi tagokat. Legyen ez az esemény, ahol különféle generációk találkozhatnak és szórakozhatnak együtt. Köszönjük minden támogatóinknak és partnereinknek, hogy ezt lehetővé teszik és persze a mindenkori KAFEDIK tagoknak, hisz a kitartásuk nélkül nem létezhetne a klub.  

A részletes programleírást Facebook oldalunkon illetve eseményben találod.

Jegyelővétel interneten október 17-ig alább. Belépéskor a kinyomtatott PayPal bizonylatot kell felmutatni! További kérdésekkel forduljanak/forduljatok Bréda Boglárkához (+421 902 764 323, email: breda.boglarka@gmail.com, Facebook: https://www.facebook.com/bogi.breda).


Jegyelővétel személyesen szeptember 23. és október 17. között Brünnben Járik Enikőnél (telefon: +421 915 315 054, e-mail: jarik.eniko@gmail.com, vagy Facebook: https://www.facebook.com/eniko.jarik).

Sok szeretettel várunk mindenkit!


A programváltozás jogát fenntartjuk.
Kazinczy Ferenc Diákklub
www.kafedik.net

Partnereink és támogatóink:

  • CSMMSZ brünni szervezete
  • Statutární město Brno
  • Diákhálózat
  • Bethlen Gábor Alap
  • Prágai Magyar Intézet
  • Ady Endre Diákkör

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..